تاریخ انتشار: یکشنبه 1395/07/18 - 18:58
کد خبر: 212432

علی خضریان در گفتگویی بیان کرد؛

علما و روحانیون پاسخ آخوندی را که با پول امام زمان(عج) به سیدالشهدا(ع) تهمت زده، بدهند

علما و روحانیون پاسخ آخوندی را که با پول امام زمان(عج) به سیدالشهدا(ع) تهمت زده، بدهند

این فعال سابق دانشجویی اظهار داشت: این نوع تلاش برای تهمت به حضرت سیدالشهدا(علیه‌السلام) آزمون مهمی برای علما و روحانیون است که پاسخ امثال این آخوند را بدهند و در مقابل شیخی که با پول امام زمان(عج) حربه بنی‌امیه برای از بین بردن قیام سیدالشهدا(ع) بر زبان جاری کرده سکوت نکنند.

خبرنامه دانشجویان ایران: علی خضریان اظهار داشت: این نوع تلاش برای تهمت به حضرت سیدالشهدا (علیه‌السلام) آزمون مهمی برای علما و روحانیون است که پاسخ امثال این آخوند را بدهند و در مقابل شیخی که با پول امام زمان(عج) حربه بنی‌امیه برای از بین بردن قیام سیدالشهدا(ع) در زبان جاری کرده سکوت نکنند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ علی خضریان فعال سابق دانشجویی و مدیرمسئول خبرنامه دانشجویان ایران در گفتگو با «نسیم آنلاین»، در خصوص سخنرانی سروش محلاتی در ویژه برنامه محرم انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی اظهار داشت: طی روزهای گذشته مراسمی در دانشگاه علامه طباطبایی علی‌الظاهر به نام حضرت سیدالشهداء(علیه‌السلام) برگزار شده که در آن یک شیخ شیعه همان تهمتی را که بنی امیه، ابن تیمیه و شاگردانش برای از بین بردن قیام سیدالشهدا(علیه‌السلام) زدند را بر زبان جاری ساخته است.

خضریان با بیان اینکه این شیخ خیلی تلاش دارد همانطور که در آن مجلس هم بیان داشته چهره‌ای مستقل از سیاست برای خود به نمایش بگذارد اظهار داشت: اما او در این جلسه تلاش کرده تا بعد از گذشت دو سال حرف غلط رئیس جمهور در خصوص درس مذاکره امام حسین(علیه‌السلام) را توجیه کند.

وی ادامه داد: البته این شیخ به ظاهر مروج سکولاریسم در ادامه به عنوان یک پادوی سیاسی به دنبال این است که مذاکره با آمریکا را توجیه نماید.

این فعال سابق دانشجویی اظهار داشت: این نوع تلاش برای تهمت به حضرت سیدالشهدا علیه السلام آزمون مهمی برای علما و روحانیون است که پاسخ امثال این آخوند را بدهند و در مقابل شیخی که با پول امام زمان(عج) حربه بنی‌امیه برای از بین بردن قیام سیدالشهدا(ع) بر زبان جاری کرده سکوت نکنند.

وی ابراز عقیده کرد: اگر حوزه علمیه دو سال پیش جواب آقای روحانی را در خصوص اینکه کربلا درس مذاکره است داده بود، امروز شاهد این نبودیم که هر فرد کم سوادی با لباس دین در حکومت دینی به حضرت سیدالشهدا علیه السلام تهمت ناروا بزند.

عضو شورای مرکزی جبهه پایداری در پایان گفت: اینکه آقایان نسبت به احتمال بی‌حرمتی به ساحت مقدس حضرت سیدالشهدا(علیه‌السلام) در یک بازی فوتبال احساس وظیفه می‌کنند و نظر می‌دهند خیلی خوب است، اما این نباید در مقابل جریانی که به دنبال تحریف تاریخ اسلام هستند اصل قرار گیرد.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
کریمی
1395/07/18 - 19:31

سلام احسنت و آفرین
واقعا ما نمیدونیم چرا حوزه علمیه چه در اینجا و خیلی موارد دیگر که فقط مخصوص ورود ایشان است، ورود نمی کنند؟
معرفی کسب و کارها
برق در المان، بحران هزینه زندگی در انگلیس و کاهش رشد اقتصادی در ژاپن
مسئولیت سهل‌انگاری در امنیت دانشگاه بر دوش شماست
فیلم | بلاگردان ایران، حضرت آقا، خداحافظ...
خیابان محل آفرینش یک ملت متحد
رفتارهای متناقض آمریکا تغییر دکترین هسته‌ای ایران را توجیه‌پذیر می کند
پنج عامل خاموش فروپاشی خانواده؛ از خودخواهی تا توقعات نابجا
ایران در مسیر دو انقلاب!
نتایج نهایی آزمون‌ها پس از رسیدگی به اعتراض‌ها در سامانه «بینا» قابل مشاهده است
آغاز انتخاب کادر اجرایی کاروان‌های تمتع ۱۴۰۶
تهیه ۱۲ طرح عملیاتی برای رفع مسائل ذی‌نفعان تأمین‌اجتماعی
قیمت برخی محموله‌های فیزیکی نفت از ۱۳۰ دلار فراتر رفت
مخبر: دشمن در حوزه‌های مختلف در مقابل ایران شکست خورد
روابط ایران و چین با اراده رهبران دو طرف در سطح راهبردی هدایت می‌شود
دولت آماده همکاری با بخش خصوصی برای جهش تولید مسکن است
روایت آنکارا از رایزنی میان عراقچی و وزیر خارجه ترکیه
وزیر آمریکایی درباره قیمت انرژی: نمی‌توانم رفتار ایران را پیش‌بینی کنم
وزیر کشور در آنکارا خبر داد؛ تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
جبهه پایداری: استمرار اجتماعات مردمی از جلوه‌های قدرت اجتماعی کشور است
عارف: هزینه تأخیر پروژه‌های مسکن برای متقاضیان جبران شود
عراقچی: از راه‌حل‌های دیپلماتیک که حقوق ملت ایران را تأمین کند، استقبال می‌کنیم
هشدار حمله هسته‌ای کره‌شمالی به آمریکا و کره‌جنوبی
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top